Caz şocant în comuna Bistrița Bârgăului, Bistriţa Năsăud. Trei copii au fost găsiţi morţi în podul unui bloc, doi dintre ei fiind gemeni nou-născuți. 

Descoperirea a fost făcută ieri, în podul unui bloc din apropiere de gara din Bistrița-Bârgăului. Doi dintre copii sunt gemeni și au murit la scurt timp după naștere. Cel de-al treilea este și el bebeluș. Unul dintre ei avea o pungă pe cap.

Articolul continua dupa recomandari

Trupurile copiilor sunt în descompunere, semn că au decedat de ceva vreme, posibil chiar câțiva ani. Cadavrele au fost deja transportate la morgă, urmând să se efectueze necropsia.

Presa locală scrie că macabra descoperire a fost făcută ieri, în jurul prânzului, de către copilul de 12 ani al unei femei care locuiește la parterul blocului în cauză. Femeia s-a deplasat în podul blocului împreună cu băiatul său pentru a întinde niște haine la uscat, într-un spațiu special amenajat pentru asta.

Băiatul său a văzut trupul unuia dintre copii, despre care a crezut că este o păpușă. Mama sa s-a apropiat și și-a dat seama că este vorba despre cadavrele a doi copii. Imediat, femeia a anunțat poliția. 

Polițiștii au fost cei care au descoperit cel de-al treilea copil.

Se pare că lângă trupurile copiilor a fost găsită și lenjerie intimă și un maieu plin de sânge. Este posibil ca mama celor doi gemeni morți să fi născut chiar acolo. Trupurile a doi dintre copii erau ascunse în doi saci de rafie.

Deocamdată nu se știe dacă este vorba despre un accident, o crimă sau moarte naturală și nici ce sexe au copiii sau dacă sunt înrudiți între ei.