Un băiat de 12 ani a fost găsit mort la marginea unei păduri din Suceava. Din cercetările făcute de poliţişti până în prezent reiese că cel mai probabil minorul a fost omorât.

Se pare că acesta a fost lovit cu o piatră în cap, iar apoi sugrumat, după care corpul său a fost abandonat la marginea unei păduri din comuna Păltinoasa. Rezultatele necropsiei vor scoate la iveală circumstanţele în care şi-a pierdut viaţa băiatul.

Articolul continua dupa recomandari

Totul a începout pe 1 august 2016, când agenţii Postului de Poliţie Păltinoasa au primit un apel prin 112 din partea unui bărbat care a anunţat faptul că fiul său nu a mai venit acasă.

Din declaraţia bărbatului a reieşit că băiatul de 12 ani a plecat cu fratele său să joace fotbal, însă după circa 30 de minute, cel din urmă s-a întors acasă lăsându-l pe primul la fotbal.

Poliţiştii au început de urgenţă căutările pentru a-l găsi pe minor. Astfel, în jurul amiezii, băiatul a fost găsit decedat la marginea unei păduri, la circa un kilometru distanţă de locuinţa sa. Oamenii legii au făcut cercetări la faţa locului şi cum existau suspiciuni cu privire la decesul minorului, ancheta a fost preluat de poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Sursa: adevarul.ro