O depăşire deosebit de periculoasă a fost filmată pe DN1, între Şercaia şi Mândra, în judeţul  Braşov, pe un tronson de drum unde au loc des accidente foarte grave.

Imaginile au fost filmat de un şofer care a fost depăşit într-o viteză foarte mare de două maşini, un BMW şi o Skoda.

Articolul continua dupa recomandari

Soferul a cărui cameră de bord a surprins imaginile comentează, şocat de incident, că nu a mai văzut aşa ceva în viaţa lui şi că doar un noroc uriaş nu a lăsat o tragedie să se întâmple.

În imagini se poate observa cum cele două maşini depăşesc în viteză, însă la un moment dat Skoda depăşeşte în depăşire, prin dreapta, pe sensul normal de mers, în momentul în care maşina din faţa sa se încadra să intre înapoi în bandă.

Surprins de mişcarea de Forumula 1 a şoferului maşinii Skoda, şoferul BMW-ului vede târziu manevra şocantă şi trage scurt de volan, evitând impactul, dar şi pierderea controlului maşinii.

„ASA **** N-AȚI MAI VĂZUT. DN1, intre Şercaia si Mândra, jud Braşov, un tronson de drum unde au loc des accidente. Ultimul acum 2 săptămâni. Skoda cu nr B 524 CXO ….TE MAI FACI BINE ? Depășeşti in depăşire ?” este mesajul care insoteste filmarea.