A trecut un an de când Delia îi "îndulceşte" pe români cu "Acadelia". După succesul avut la Sala Palatului, acolo unde peste 12 mii de oameni au dansat pe melodiile ei, artista îşi continuă turneul în ţară.

Olivia Păunescu, Valentin Butnaru și Andreea Țopan o vor avea alături pe Delia, la Observatorul orei 12.00, pentru un interviu care nu trebuie ratat.

Articolul continua dupa recomandari

La începutul lunii noiembrie, pe 3 noiembrie mai exact, artista îi va ridica în picioare pe clujeni, la Sala Polivalentă, acolo unde organizatorii promit un spectacol de neuitat. 

De la machiaj, la costume, proiecţii video, lasere, momente de iluzionism, toate au fost atent gândite pentru ca show-ul să fie complet. 

Ca să vă faceţi o idee despre ce înseamnă turneul Acadelia, iată câteva cifre: 17 oraşe confirmate, 20 de show-uri, 200 de aparate de lumină inteligentă, 200 de costume pentru Delia şi dansatori, zeci de mii de bilete vândute, cinci camioane cu echipamente de scenă. Şi lista poate continua.

Rezultatul este un spectacol cum numai Delia ştie să facă, iar colegii noştri de la Observatorul orei 12, Andreea Țopan, Valentin Butnaru şi Olivia Păunescu, au invitat-o pe artistă să ne dezvăluie proiectele sale. Nu rataţi, aşadar, interviul cu Delia de la Observatorul orei 12.00.