O mireasă din Negreşti a murit la numai două zile după nuntă într-un teribil accident rutier produs chiar de cel alături de care jurase să îşi petreacă restul zilelor. Ieri, bărbatul a fost găsit vinovat de producerea accidentului şi a fost condamnat.

Judecătoria Vaslui l-a condamnat pe Ionuţ Bârzu (28 de ani) la şapte luni de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă.

Articolul continua dupa recomandari

Tânărul a fost găsit vinovat de producerea accidentului în urma căruia soţia sa a murit.

În aceeaşi decizie, judecătorii au obligat societatea de asigurări la plata sumei de 80.000 de euro către părinţii, surorile şi fratele victimei.

Astfel, părinţii vor primi fiecare câte 25.000 de euro, iar fiecare frate va primi câte 10.000 de euro.

Decizia Judecătoriei Vaslui nu este definitivă.

Ana Maria Irimiea a murit la doua zile dupa ce a imbraca rochia de mireasaVezi 2 imagini în Galerie

Mireasă moartă în accident la două zile după nuntă

Tragedia în urma căreia Ana Maria Irimiea (19 ani) a murit s-a produs pe 19 iulie 2013, la numai două zile de la nuntă.

Ana Maria şi soţul ei, Ionuţ, se îndreptau către localitatea Todireşti, la părinţii fetei. Cei doi se aflau într-un autoturism marca Ford.

La un moment dat, între localităţile Negreşti şi Siliştea, Ionuţ a pierdut controlul direcţiei, iar maşina a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un gard şi apoi de un stâlp.

În urma impactului, maşina s-a încolăcit efectiv în jurul stâlpului cu partea stângă, astfel că tânăra de 19 ani a suferit răni extrem de grave.

Ea a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.