Miercurea trecută, Tudor Niream, băiatul din Sălaj găsit mort în lacul Vârşolţ a fost condus pe ultimul drum. La câteva zile de la înmormântare, familia adolescentului a transmis un mesaj emoţionant pe Facebook. 

Lacrimi, durere și tristețe mare miercurea trecută, la Capela Ortodoxă din Zalău, acolo unde Tudor băiatul de 15 ani, a fost condus pe ultimul drum.

Articolul continua dupa recomandari

Cei care l-au cunoscut și iubit pe Tudor Niream, familie, colegi şi prieteni, cu toţii și-au luat "rămas bun" de la puştiul plecat mult prea deveme dintre noi. 

La câteva zile de la înmormântare, unchiul lui Tudor, Horia Niream a postat un emsaj emoţionant pe Facebbok. Şi-a exprimat recunoștința față de persoanele care s-au implicat în acest caz. 

"Mulțimile au plecat, obrajii lăcrimați s-au uscat iar pe muntele de coroane din Zalău a căzut o brumă de Februarie. Familia lui Tudor își exprimă recunoștința și extinde mii de mulțumiri tuturor persoanelor care s-au implicat pozitiv atât trupește cât și sufletește în acest caz. Părinții au decis să ia o pauză din mediul online și rog lumea să le respecte decizia", este mesajul postat de unchiul lui Tudor Niream. 

Cauza morţii lui Tudor Niream: asfixire mecanică prin înec

Reamintim că Tudor Niream a dispărut din locuința bunicilor, din Recea Mare anul trecut la finalul lunii noiembrie.

Duminică, 3 februarie, băiatul de 15 ani a fost găsit fără suflare în lacul de acumulare Vârșolț.

Duminică, 3 februarie, băiatul de 15 ani a fost găsit fără suflare în lacul de acumulare VârșolțVezi 3 imagini în Galerie

Potrivit concluziilor preliminare ale medicilor legişti, cauza morţii lui Tudor Niream este asfixire mecanică prin înec.

Anchetatorii așteaptă elaborarea unui raport de expertiză medico-legală pentru a se stabili dacă a fost vorba despre un omor sau despre un suicid.