O decapotabilă cu volan pe dreapta a fost făcută făcută praf la Işalniţa de o dubă plină cu cuie, ieşită de pe câmp. Trei oameni au ajuns la spital, răniţi, după accidentul de pe DN6.

Trei persoane au fost rănite pe DN 6, între Işalniţa şi Beharca, după ce maşina în care se aflau, un Reanult decapotabil cu volan pe dreapta, a intrat în coliziune cu un camion.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit ISU Dolj, la faţa locului intervine Secţia Pompieri Craiova cu o autospecială de lucru cu apa și spumă, o ambulanță SMURD şi două ambulanţe SAJ Dolj. Cele trei victime sunt conştiente şi cooperante. Bărbaţii răniţi au vârsta de 24, 25, 48 de ani. Ei prezintă excoriaţii la nivelul membrelor şi abdomenului, în plus cel de 48 ani prezintă o plagă la piciorul drept. Toate victimele au fost transportate la UPU Craiova.

Conducătorul unui autoutilitare, care a pătruns pe partea carosabilă venind de pe un drum secundar nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei. Astfel, un autoturism care circula pe DN 6, în zona localității Ișalnița, a intrat în coliziune cu autoutilitara.

A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpa.