Iubitul Darianei Palcău, românca ucisă într-un cumplit accident în Belgia, a povestit că în ziua care a pierdut-o pe Dariana, cei doi urmau să aniverseze un an de relaţie.

Tânărul a vorbit, pentru prima dată după teribilul accident din Belgia, produs pe 31 martie, despre Dariana şi despre planurile lor de viitor.

Articolul continua dupa recomandari

Mai mult, acesta a explicat că nu şi-a revenit niciodată după moartea frumoasei sătmărence.

'Nu pot să trec peste această tragedie şi nici familia ei. Suntem goi. Încercăm să mergem înainte, însă nu suntem în stare de nimic. Dariana era pefectă. A fost cea mai frumoasă poveste de dragoste pe care am trăit-o.

Voiam să ne întemeiem o familie. În ziua în care a murit, urma să aniversăm un an de când suntem împreună. Chiar am fost să vizităm mai multe case pentru că urma să ne cumpărăm una', a declarat Jonathan de Smet pentru La Capitale.

Dariana a murit pe 31 martie într-un cumplit accident în BelgiaVezi 3 imagini în Galerie

Dariana Palcău şi-a pierdut viaţa în dimineaţa zilei de 31 martie, în oraşul Koekelberg din regiunea Brussels.

În vârstă de 30 de ani, Dariana a fost spulberată de o maşină condusă de un tânăr de 19 ani, Houssem-Eddine B. care avea un permis de conducere provizoriu şi nu avea voie să conducă.

Românca a fost lovită, chiar pe trecerea de pietoni, de maşina condusă de tânărul de 19 ani şi a murit pe loc.

Trupul ei a fost găsit la o distanţă de aproximativ 10 metri de trecerea de pietoni, notează nieuwsblad.be.

Moartea Darianei a fost o tragedie pentru familie ei, dar şi pentru comunitatea românilor din Brussels, impresionaţi de drama tinerei de 30 de ani.