Tânăra de 35 de ani care s-a prăbușit pe scenă, la Sebiș, în timp ce dansa, a fost resuscitată de trei ori, mărturisește medicul Cristian Sârb, managerul Spitalului de Boli Cronice Sebiș, unde fata a fost transportată.

Citește și Video cu momentul în care Diana se prăbușește pe scena Casei de Cultură din Sebiș

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit acestuia, tânăra a intrat în stop cardio-respirator în timp ce era monitorizată după sosirea la spitalul din Sebiș.

"În spital, în timpul monitorizării intră în stop cardio-respirator, se efectuează manevrele de resuscitare, pacienta răspunde inițial foarte bine. Ulterior, intră din nou în stop cardio-respirator cardiac și se încearcă manevrele de resuscitare din nou. Este solicitat și un echipaj de urgență din Arad, cu medic, se efectuează manevrele de resuscitare până la sosirea echipajului. De comun  acord, se continuă resuscitarea, aceasta a durat aproximativ 2 ore. După care, de comun acord, am decis să declarăm decesul", a declarat Cristian Sârb.

Medicul a adăugat că pacienta se afla într-o stare comatoasă, dar avea o stare de agitație motorie, ea intrând în stop cardio-respirator în timpul monitorizării.

Diana, o tânără de 35 de ani, dansatoare într-un un ansamblu de jocuri populare, a leșinat pe scenă, în timp ce participa la Balul Bobocilor din Sebiş.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 23.00, când tânăra s-a prăbuşit pe scenă, în timp ce dansa alături de soțul ei.

Medicii sosiți la fața locului au reușit să o resusciteze după 30 de minute și au transportat-o la spital.

Tânăra a fost dusă de urgenţă la spitalul din localitate, însă, în ciuda tuturor eforturilor, medicii au anunţat decesul în jurul orei 01.00.