Daniela Crudu a ajuns la spital desfigurată de iubit. Fosta asistentă tv a cerut ajutor la 112 după ce bărbatul a lovit-o cu bestialitate. Poliţiştii au deschis un dosar penal, dar au avut parte de o surpriză. Daniela Crudu a refuzat să depună plângere împotriva agresorului. Dacă nu o va face nici în următoarele trei luni, bătăuşul va scăpa nepedepsit. 

Reporterii Spynews au surprins imagini la scurt timp după ce Daniela Crudu a ajuns la spital cu faţa tumefiată.

Articolul continua dupa recomandari

Ce s-a întâmplat

Chiar ea a sunat la poliţie, la ora 5 şi 30 de minute, să reclame că a fost bătută de iubit.

Bărbatul a început să o lovească în maşină. Pentru a scăpa, a fugit prin zăpadă, spune sora ei. Poliţiştii au găsit-o pe Daniela Crudu desculţă şi plină de sânge, în faţa blocului unde locuieşte.

În jurul orei 11.00, Daniela Crudu a fost transportată de urgenţă la Spitalul Universitar din Capitală, unde a ajuns cu traumatism cranio-cerebral, entorsă de gleznă şi fractură de piramidă nazală.

Ce spun polițiștii

După ce i-au acordat îngrijiri, medicii au decis să o externeze. Trei ore mai târziu, Daniela Crudu a revenit în spital pentru că se simţea rău. Din cauza loviturilor primite, va avea nevoie de o nouă intervenţie la nas. Cu toate acestea, a refuzat să depună plângere.

CIPRIAN ROMANESCU, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei: Polițiștii s-au sesizat din oficiu și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe. Totodată, femeia a completat un formular de risc, iar poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu valabil pentru 5 zile.

Ordinul, menit să le protejeze pe femeile abuzate, îi interzice iubitului bătăuş să se mai apropie de Daniela Crudu. Aşa că poliţiştii l-au însoţit atunci când a mers să îşi ia lucrurile din casa vedetei.

”Sunt lucrurile care i-au mai rămas. I-am făcut eu bagajele şi mai sunt nişte lucruri de care nu ştiam”, a spus sora Danielei Crudu.

Cum s-a ajuns la agresiune

Scandalul a început după ce Daniela Crudu a petrecut alături de câteva prietene într-un restaurant de lux din zona Herăstrău.

Gelos, bărbatul a urmărit-o toată noaptea. Şi-a pierut controlul atunci când tânăra i-a spus că vrea să se despartă de el.

Fosta asistentă tv părea că trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul croat. Erau împreună de mai bine de şase luni. De dragul lui, renunţase să mai apară la evenimente mondene.

IOANA MANDACHE, jurnalist: Sunt bărbaţii ăştia de bani gata, cum e şi iubitul ei de acum, care sunt atraşi ca de un miraj de vedetele care apar la televizor. Probabil că urma o căsătorie, se aştepta să fie cerută în căsătorie, nu această bătaie soră cu moartea.

Daniela Crudu are la dispoziţie 90 de zile pentru a depune plângere împotriva celui care a desfigurat-o cu bătaia.