Croatul care a desfigurat-o în bătaie pe Daniela Crudu nu crede că a făcut ceva grav. Mai mult decât atât, individul are toate şansele să scape nepedepsit. Fosta asistentă tv nu vrea să depună plângere împotriva lui şi, în acest caz, judecătorii nu au nicio putere. Poliţiştii se întâlnesc cu astfel de situaţii frecvent. Dintr-un milion două sute de mii de femei bătute în România, doar câteva îşi caută dreptatea. Cele mai multe îşi lasă agresorul să scape. Fie din milă, fie de frică! Sora Danielei Crudu a dezvăluit motivul întregului scandal. 

Ana Crudu, sora Danielei Crudu: El nici nu consideră ceva grav că, dacă o bătea, nu mai ieşea din spital

Articolul continua dupa recomandari

Este explicaţia şocantă pe care bătăuşul ar fi dat-o rudelor Danielei Crudu. Fosta asistentă tv şi iubitul ei croat se întorceau acasă din club. Între cei doi a izbucnit o ceartă, în maşină. Scandalul a degenerat. Bărbatul a lovit-o de mai multe ori. 

Ana Crudu, sora Danielei Crudu: Era la semafor şi deodată, nu ştiu. Din cauza geloziei, pentru că toată lumea voia să vină la ea, fanii ei să facă poze cu ea la club, şi probabil nu i-a plăcut treaba asta

Daniela Crudu ar fi încercat să se salveze. A fugit din maşină şi cel mai probabil atunci şi-a luxat şi glezna. Sora ei i-a găsit pantofii în zăpadă: "Probabil a alergat pe tocuri, i-au scăpat din picioare, nu ştiu să spun".

Asistenta TV a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral şi fractură de piramidă nazală.

Nelu Crudu, tatăl Danielei Crudu: Omul ăsta e un dobitoc. Adică să nu vorbesc urât, dar asta este

În timp ce Daniela Crudu era în spital, reporterii Spynews au surprins tot ce se întâmpla acasă. Sora acesteia i-a făcut croatului bagajele şi l-a gonit din apartament. Nervos în continuare, bărbatul l-a împins pe un apropiat al vedetei. 

Ulterior, individul a revenit la apartament, escortat de poliţişti, pentru a-şi recupera banii pe care-i ascunsese în casa Danielei Crudu. 

Ana Crudu, sora Danielei Crudu: Banii şi i-a luat acum. Nici nu ştiam unde sunt. Nici Daniela nu ştia unde sunt. Când am intrat, am văzut unde îi pusese, a zis că nu lipseşte nimic

Pentru că nu există o plângere împotriva lui, bătăuşul nici măcar nu a fost audiat. Totuşi, poliţiştii au emis pe numele lui un ordin de restricţie provizoriu. Acesta este menit să protejeze victima până când este emis un ordin de un judecător.

Ordinul de protecţie provizoriu este valabil până pe 13 februarie, iar în el se specifică clar că nu are voie să se apropie la mai puţin de 200 de metri de Daniela Crudu. Nu are însă interdicţii de a părăsi România. Mai departe, procurorul va trimite acest ordin către un judecător pentru a decide dacă fosta asistentă tv va obţine sau nu un ordin de protecţie pe următoarele şase luni.

Dar, fără plângerea victimei şi fără certificatul medico-legal care să dovedească faptul că a fost agresată, judecătorii nu pot s-o ajute. În plus, dosarul va fi clasat, iar bătuşul va scăpa nepedepsit. Daniela Crudu are la dispoziţie 90 de zile să se răzgândească. Cu toate acestea, sora ei a declarat pentru Antena Stars că este hotărâtă să-l ierte.

Ana Crudu, sora Danielei Crudu: Ştiţi foarte bine cât de miloasă e Daniela şi e un om bun şi nu vrea să-i facă rău, doar să plece şi să o lase în pace

La fel gândesc multe femei care ajung într-o astfel de situaţie. Statisticele arată că în fiecare zi, aproape 3.000 sunt bătute în România, mai exact una la fiecare 30 de secunde. Cele mai multe tac şi îndură.