Familia Pănescu din Bocşa a fost nenorocită de un şofer care făcea Live pe Facebook în timp ce se afla la volan. Teodora, de 9 ani, a murit pe loc, iar frăţiorul ei de 3 anişori are splina şi coloana rupte, după un accident cumplit produs vineri noapte în Timiş.

Şoferul care a provocat tragedia, şi el mort în accident, transmitea Live pe Facebook când a spulberat maşina familiei din Bocşa, judeţul Caraş-Severin.

Articolul continua dupa recomandari

Teodora, fetiţa de 9 ani ucisă de un şofer Live pe Facebook, e plânsă de colegii de şcoală. Momente grele la intrarea în clasă (Video)

Vezi 8 imagini în Galerie

Mergeau pe drumul care leagă Timişoara de Moraviţa, când Florin Muntean a intrat într-un utilaj agricol şi a ricoşat apoi pe contrasens, direct în ei. 

Vezi 8 imagini în Galerie

Accidentul a avut loc în noaprea de vineri spre sâmbătă, între Jebel și Voiteg. 

"Am atins-o pe fată și mi-am dat seama că are gâtul rupt"

La două zile de la tragedie, Daniel Pănescu, tatăl copiilor, care se afla la volan când întreaga lui familie a fost spulberată de maşina condusă de Florin Muntean, a făcut primele declaraţii.

De pe patul de spital, Daniel Pănescu a povestit ce s-a întâmplat în noaptea nenorocită de vineri spre sâmbătă.

Vezi 8 imagini în Galerie

Daniel Pănescu spune că se întorcea cu familia din Timișoara și mergeau spre casă, la Bocșa, când s-a întâmplat nenorocirea. Copiii erau fericiți pe bancheta din spate. Tocmai fuseseră la cumpărături și aveau hăinuțe noi.

"E foarte greu, trecem prin momente cumplite… A venit în noi o mașină și ne-a nenorocit", a declarat Daniel Pănescu, care a continuat spunând că primul său gând, când și-a revenit, a fost către copiii săi.

"Când ne-am revenit, după câteva secunde, m-am întors să văd de copii. Am atins-o pe fată, care stătea cu capul în jos și mi-am dat seama că are gâtul rupt. Am ieșit pe geam, nu știu cum am reușit, că aveam dureri cumplite și am încercat să deschid ușa din spate, să ajung la copii. Am făcut apel să ne ajute cineva", a declarat, pentru tion.ro, capul familiei Penescu.

Vezi 8 imagini în Galerie

Acum, rugile bărbatului se îndreaptă spre băiețelul său de 4 ani, care a supraviețuit accidentului, dar a fost supus unor intervenții chirurgicale complicate și se află în continuare internat la Spitalul de Copii din Timișoara. 

Vezi 8 imagini în Galerie

Reamintim că în noaptea de vineri spre sâmbătă un Audi condus de Florin Muntean, un bărbat de 31 de ani, din Oravița, care tocmai începuse o transmisiune Live pe Facebook, a intrat într-un tractor, după care a ricoșat în autoturismul în care se afla familia Pănescu, condusă regulamentar din sens invers. 

În urma accidentului, șoferul vinovat Florin Muntean a zburat prin parbriz și a murit pe loc.

Vezi 8 imagini în Galerie

Fetița familiei Pănescu, de doar 9 ani, a murit în urma impactului puternic, iar fratele ei se află în stare gravă la spital.