Dani, şoferul de 26 de ani mort în accidentul de la Oiejdea abia îşi cumpărase maşina. Avea peste 100 km/h când a intrat într-un TIR, iar martorii spun că a depăşit o coloană de camioane peste linia continuă.

Dani conducea un Audi A5 pe care abia şi-l cumpărase în Germania, acolo unde locuia de câţiva ani. Venise în vacanţă la Aiud, la părinţii lui, iar miercuri seara se întorcea acasă, de la Alba Iulia. La Oiejdea a intrat direct într-un TIR care ieşea din curtea unei societăţi comerciale, fiind aruncat peste şosea, într-un şanţ.

Articolul continua dupa recomandari

Slavatorii l-au gpsit fără viaţă între fiarele contorsionate ale maşinii, nemaiputând face nimic pentru el. Din felul în care a fost distrusă maşina, dar şi din declaraţiile unor martori, Dani avea peste 100 km/h în momentul impactului.

Potrivit IPJ Alba, un bărbat de 58 de ani din Teiuş, judeţul Alba, în timp ce a condus un camion marca Mercedes, la intersecţia dintre accesul rutier spre o societate comercială şi DN 1, a pătruns pe drumul naţional şi nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus din direcţia Alba IuIia -Teiuş de către un tânăr de 26 de ani, din Aiud, intrând în coliziune cu acesta.