O Dacie 1300 a fost ruptă în două de un Audi condus de un poliţist, pe contrasens, la Drăgăneşti, în Galaţi. Doi oameni au murit, ambii erau în Dacia făcută praf. Şi Audi-ul a suferi daune majore, dar şoferul lui a scăpat nevătămat.

Bărbatul de 35 de ani este cercetat pentru ucidere din culpă, după ce a încercat să evite un câine care a sărit în faţa maşinii pe care o conducea, şi a pătruns pe contrasens, unde a lovit frontal un autovehicul care circula regulamentar. 

Articolul continua dupa recomandari

Un grav accident rutier a avut loc duminică, 16 iunie, pe DN 25, în apropierea localităţii gălăţene Drăgăneşti. Un poliţist care se afla în timpul liber şi conducea maşina personală a intrat pe contrasens, încercând să evite un câine, unde a lovit în plin un autovehicul care circula regulamentar. 

"Un bărbat de 35 de ani a condus autoturismul dinspre Galaţi spre Tecuci şi, încercând să evite un câine, care i-ar fi sărit în faţă, a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal o maşină care circula regulamentar. Şoferul care a provocat accidentul a fost testat pentru alcool, rezultatul fiind zero. A fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă", a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi. 

În urma impactului, au decedat conducătorul autoturismului care circula regulamentar, un bărbat de 50 de ani, şi un alt un bărbat în jur de 70 de ani, pasager în acelaşi autovehicul, scrie Adevărul

"În accidentul rutier produs pe DN 25, în localitatea Drăgăneşti, au fost implicate două autoturisme. Au fost descarcerate două victime, care ulterior au fost declarate decedate de către Serviciul Judeţean de Ambulanţă”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi. 

Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă.