Noul MCV a fost dezvelit publicului in mijlocul unui spectacol de magie. Noul model se lauda cu un spatiu generos in portbagaj dar si cu design-ul modern.

Articolul continua dupa recomandari

 “Este o masina de familie, o masina potrivita pentru persoanele care au nevoie sa transporte si de aici vine nevoia de spatiu, cu optiunea ca bancheta sa fie rabatata in totalitate sau numai partial”, spune Jerome Olive, Director General Grup Renault in Romania.

Pretul de pornire pentru noul model va fi de 8.990 de euro. “Vorbim despre o masina break, un adevarat break cu 5 locuri, cu reale avantaje in termeni de volum, dar si de optiuni”, a mai preciza Olive.

Alaturi de Logan a stat pe scena si Duster, o varianta pentru clientii cu spirit de aventura. “Daca priviti masina, puteti observa ca exista doua perechi de semnalizatoare. Mai avem o bara in fata si inca una in spate, multe accesorii care transforma aceasta masina intr-una perfecta pentru aventura”, explica Thomas Dubruel, director comercial Dacia-Renault in Romania

Acest model va fi disponibil in doua nuante: alb si negru. Si va ajunge pe soselele romanesti incepand cu luna aprilie, la fel ca Logan MCV.