Ultima cursă înainte de marea finala Asia Express pune la grea încercare cele trei echipe rămase în joc. Pentru prima oară, concurenţii dau piept cu haosul din Mumbai, un oraş cu 17 milioane de locuitori, aproape cât întreaga populaţie a României. Este un şoc cultural care îi lasă muţi de uimire. 

După ce şi-au demonstrat talentele artistice la Bollywood, cele şase vedete de la Asia Express se opresc în Mumbai, cel mai alomerat oraş indian. Un labirint halucinant şi haotic, care îşi deschide porţile pentru cea mai grea cursă din acest sezon. 

Articolul continua dupa recomandari

Cu o populaţie de aproximativ 17 milioane de oameni, a treia cea mai mare zonă metropolitană a lumii îi şochează pe concurenţi încă de la prima vedere. 

30.000 de euro este marele premiu în finala Asia Express

Ruby şi Robert, Cocuţa şi Bogdan, CRBL şi Oase sunt cele trei echipe care se luptă în finala Asia Express.

Doar două vor ajunge la ultimul punct de întâlnire cu Gina Pistol. Acolo unde îi aşteaptă o amuletă de 30 de mii de euro. Un premiu pentru care concurenţii îşi pun în joc ultimele resurse. 

În Mumbai, concurenţii trebuie să facă autostopul, o misiune imposibilă în această metropolă, dar şi să meargă la cea mai mare spălătorie în aer liber şi să joace cricket. Toate acestea contra cronometru. 

Cum se vor descurca cele trei echipe şi cine va reuşi să ajungă în etapa finală, vedeţi în această seară, la Antena 1, după Observator.