Imagini de infarct surprinse, în această după-amiază, pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei. Un tânăr fără echipament de protecţie a fost filmat în timp ce ştergea geamurile pentru cărăţenia de Paşte, ieşit cu tot corpul în afara ferestrei.

Sărbătoarea Paștilor este aproape și tot românul a început deja curățenia de primăvară, pregătind casa pentru sărbătoare.

Articolul continua dupa recomandari

Nu de puţine ori, însă, spălatul geamurilor s-a transformat în adevărate tragedii. De-a lungul anilor, multe gospodine şi-au găsit sfârşitul după ce, într-un moment de neatenţie, s-au dezechilibrat şi au căzut de la înălţime. 

Astăzi, o tânără şi-a filmat vecinul din blocul de vis-a-vis ştergând geamurile ieşit cu tot corpul în afara ferestrei.

Ţinându-se cu o mână de geamul care dă înspre balcon, şi cu cealaltă ştergând de zor geamul murdar pe dinafară, băiatul demonstrează ce înseamnă să fii curajos, dar şi inconştient, în acelaşi timp. 

Tânărul nu poartă echipament de protecţie şi nu este legat cu nimic care să-i asigure echilibrul.

"A urcat şi a coborât în şi din balcon de câteva ori (mai stropea, lua şervetele etc ). Când l-am văzut era deja acolo şi a stat vreo 15 minute. Curăţenie de Paşte, chiar cu preţul vieţii pot spune", a declarat tânăra care ne-a trimis imaginile.