Alexandru Cumpănașu a anunțat vineri seară că Luiza Melencu este în viață și că are ca dovezi un video și fotografii făcute în străinătate. Candidatul la președinție a făcut publică informația, dar a spus că încă nu a anunțat autoritățile competente.

Într-o intervenție televizată făcută în ultima zi de campanie electorală, Alexandru Cumpănașu a anunțat că Luiza Melencu este în viață. El a afirmat că are și imagini, video și foto, în care ar apărea adolescenta dispărută în aprilie.

Articolul continua dupa recomandari

Cumpănașu a prezentat și o captură în care apare o tânără, despre care el susține că ar fi Luiza Melencu. Candidatul a mai spus că a primit imaginile cu o zi înainte, adică de aproximativ 24 de ore.

Tânăra prezentată de Cumpănașu drept Luiza MelencuVezi 2 imagini în Galerie

De ce nu a anunțat Cumpănașu poliția

Întrebat de moderatorul Antena 3 dacă a anunțat autoritățile competente, Cumpănașu a recunoscut că încă nu a făcut acest demers.

”Ce pot să vă spun este așa: la autoritățile din România să mă duc? Nu! La autoritățile din Italia mă voi duce, acolo, la Squadra Mobile, unde am deschis un dosar penal, pentru că autoritățile din România au ascuns adevărul despre Luiza. S-o caute cine? Procurorii care au ascuns adevărul despre Alexandra și Luiza?”, a spus Alexandru Cumpănașu.

Ulterior, candidatul la prezidențiale a mai susținut la Antena 3 că nu a anunțat încă poliția pentru că ”nu a avut confirmarea până acum” că ar fi Luiza Melencu.

Mama Luizei nu a putut confirma că fiica ei e în imagini

Imaginile pe care le are Alexandru Cumpănașu au fost vizionate și de mama Luizei Melencu. Femeia nu a putut confirma dacă persoana din video este sau nu fiica sa. Monica Melencu a spus că sunt unele asemănări, însă persoana din filmuleț este machiată puternic, are părul vopsit strident și nu a putut distinge foarte clar nici imaginile, nici vocea.

Monica Melencu a spus că imaginile pe care Alexandru Cumpănașu le are în posesie au fost filmate în Italia, în Genova. Tânăra din imagini ar fi victimă a traficului de ființe umane.