Un accident teribil a declanşat, luni dimineaţă, alerta de cod roşu de salvare. 32 de muncitori din Sibiu au fost la un pas de moarte. Autocarul care îi ducea la serviciu a ieşit de pe drum, s-a înfipt în parapetul metalic de la marginea şoselei şi apoi s-a răsturnat.

Un apel telefonic alarmant a declanşat planul roşu de salvare. La ora 6:00 dimineaţa, un autocar plin cu pasageri era implicat într-un grav accident rutier. Imediat, opt ambulanţe şi o autospecială de descarcerare au fost mobilizate. 

Articolul continua dupa recomandari

Erau 32 de oameni care mergeau spre serviciu, la o fabrică din Sibiu. Conform primelor investigaţii ale poliţiei, pe breteaua de coborâre de pe autostradă, spre Aeroportul Sibiu, şoferul a pierdut controlul volanulului. A ieşit în decor, iar balustrada metalică a străpuns autocarul. Putea fi un dezastru, spun medicii. 

Rând pe rând, victimele au fost scoase prin trapele autocarului. Ambulanţele s-au grăbit să transporte victimele la două spitale din oraş. O femeie era în stare critică. 

Alte trei femei au rămas internate la secţia de neurochirurgie a Spitalului Judeţean, sub monitorizarea medicilor. Poliţia a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.