Un tânăr de 23 de ani care se autointitulează 'Casanova' pe Facebook a scăpat de închisoare după ce a violat două minore.

Flaviu Lupu a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare după ce judecătorii din Bârlad au schimbat încadrarea juridică a faptei pentru care 'Casanova' a fost trimis în judecată.

Articolul continua dupa recomandari

Astfel, judecătorii au schimbat acuzaţia de viol în cea de act sexual cu un minor şi asta după ce una dintre minorele violate, o adolescentă de 17 ani, şi-a retras plângerea, iar cea de-a doua victimă a tânărului, o fată de 14 ani, şi-a 'nuanţat' declaraţia în faţa instanţei.

Prima dintre victimele lui Flaviu Lupu avea doar 14 ani şi era elevă în clasa a VIII-a. Fiind vecini, tânărul a contactat-o pe fată prin intermediul Facebook, iar în cursul lunii februarie 2016, a convins-o să îi trimită mai multe poze în care fata apărea dezbrăcată.

Ulterior, tânărul a şantajat-o pe minoră că va posta pozele pe Facebook dacă nu acceptă să facă sex cu el. După ce a acceptat, tânăra a fost şantajată  din nou, moment în care le-a povestit părinţilor săi.

După aproximativ două luni, Lupu a contactat o tânără de 17 ani pe care a invitat-o în oraş. Pentru că tânăra a refuzat, 'Casanova' a băgat-o cu forţa într-o maşină, a dus-o la el acasă şi a violat-o.

Adolescenta şi-a retras plângerea după ce ar fi primit o sumă importantă de bani de la violator.