Cristina, o româncă de 24 de ani, mama a doua fetiţe, a fost ucisă de tatăl acestora, în Spania. Bărbatul a dispărut fără urmă, după crimă şi poliţia îl caută de mai bine de 24 de ore.

O tânără româncă a fost ucisă în Lepe (provincia Huelva) de fostul său partener, de asemenea de naționalitate română, cu care avea două fetițe. Cristina M., era din Buzău și ar fi împlinit 25 de ani pe 15 iulie. Cristina și partenerul ei locuiau într-o casă de pe strada Méndez Núñez, împeună cu fratele acestuia și cu soția sa.

Articolul continua dupa recomandari

Pe 17 iunie, la Comandamentul Gărzii Civile din oraș, Cristina a depus o plângere la poliție împotriva partenerului său, cu care avea două fetițe, un bărbat în vârstă de 33 de ani, privind violența domestică. Curtea din Ayamonte a dat o ordin de protecție, prin care îi interzicea acestuia să se apropie la mai mult de 200 de metri de ea, scrie gazetadespania.ro

Vezi 4 imagini în Galerie

Cu toate acestea, sâmbăta dimineață, cu puțin înainte de ora 8:30, când cumnatul Cristinei și soția acestuia erau plecați la serviciu, D.V. a intrat în casă și după o ceartă izbucnită între cei doi, acesta a înjunghiat-o mortal.

O vecină care a auzit scandalul, în momentul în care a ieșit în stradă să vadă ce se întâmplă, l-a văzut pe bărbat urcându-se în mașină și demarând în grabă.

Vezi 4 imagini în Galerie

Presimțind că ceva rău s-a întâmplat, a intrat în casă și a găsit-o pe Cristina într-o baltă de sânge. A anunțat imediat poliția și serviciile de urgență care, chiar dacă  au ajuns la fața locului în mai puțin de patru minute, nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața Cristinei.

Prima grijă a agenților de la Garda Civilă, a fost să le scoată din casă pe fetele Cristinei, fără ca acestea să-și dea seama de ceea ce s-a întâmplat. Au fost duse în casa unei vecine, spunându-le că mama lor este la muncă  și că urma să le ducă la plajă când se întoarce.

Vezi 4 imagini în Galerie

Până acum, Garda Civilă încă nu a reușit să-l prindă pe presupusul criminal, care a fugit de la locul crimei cu mașina fratelui său, el neavând nici mașină și nici permis de conducere. Prima ipoteza este că acesta s-ar afla în Portugalia, granița fiind la 20 de kilometri de Lepe.