"Nu știu de ce și cum am reuşit să fac un asemenea gest. Țin minte că luam prânzul și am început să discutăm despre situaţia noastră sentimentală. De aici, nu-mi mai amintesc nimic, eun gol". Asta i-a spus românul Cristian Daravoinea judecătorului Roberto Veneziano în timpul interogatoriului.

Cristian Daravoinea a recunoscut încă de la început că şi-a omorât iubita, pe Mihaela Roua.

Articolul continua dupa recomandari

Miercuri, la amiază, bărbatul de 36 de ani a ucis-o pe tânăra de 32 ani cu două două lovituri de cuţit. Tragedia s-a produs în apartamentul lor din Viale Europa, Nereto, o comună din provincia Teramo, regiunea Abruzzo.

Ieri dimineaţă, în timpul audierilor pentru validarea mandatului de arestare, Cristian nu a dat nicio explicaţie pentru gestul său oribil.

În fața judecătorului pentru anchete preliminare, Cristian a spus de foarte multe ori "nu știu" și "nu-mi aduc aminte".

Cristian Daravoinea: "Din acea blestemată zi de miercuri nu-mi aduc aminte nimic" 

Avocatul românului, Fiorenzo Pavone, susţine însă că motivul certurilor dintre Cristian şi Mihaela nu a fost gelozia.

Însă nu a negat că aveau probleme de natură afectivă.

"După 17 ani de conviețuire, relația noastră s-a răcit. Ea mă acuza că îi ofeream mai puțină atenție de când ne-am mutat în noua casă. De fapt, criza începuse recent, cam de prin aprilie. Atunci am decis de comun acord să ne separăm. Din moment ce aveam o fiică de 6 ani, o casă pe care tocmai o cumpărasem și o rată de plătit, se discuta despre cum să ne punem de acord. Certurile noastre erau tot mai frecvente.

La început aveam intenția chiar să vindem casa, dar ni s-a explicat că trebuie să așteptăm cel puțin doi ani. Nu reușeam să găsim o soluție care să fie bună pentru amândoi. Din acea blestemată zi de miercuri nu-mi aduc aminte nimic, nici măcar ce mâncam", a mărturisit Cristian Daravoinea, potrivit Il Messaggero.

Reamintim că Mihaela Roua a fost ucisă cu sânge rece în Italia.

Femeia a fost înjunghiată de mai multe ori de iubitul ei, Cristian Daravoinea, tot cetăţean român, când fetiţa lor de 6 ani era la şcoală.