Poliţistul împuşcat de un urmărit internaţional, la Recaş în judeţul Timiş, a murit. Cristian Amariei avea 43 de ani, iar astăzi a fost ucis de un bărbat umărit, în timpul unui filtru rutier.

"Din păcate, azi a mai căzut un coleg la datorie! De această dată împușcat în gât și piept, în plină stradă, în com. Izvin, din jud. Timiș! Cristian Amariei, la doar 43 de ani, a căzut secerat de gloanțele trase de un urmărit internațional. Medicii au făcut tot ce au putut pentru a-i salva viața polițistului, dar inima acestuia a refuzat să mai bată. Individul care a tras focurile de armă este căutat în continuare. Să-ți fie țărâna ușoară, Cristi! End of watch 02.06.2019", se arată într-o postare a unui coleg al agentului.

Articolul continua dupa recomandari

Cristian Amariei a fost împuşcat, în această după-amiază, în timpul unui filtru rutier organizat de agenţi în satul Izvin din oraşul Recaş (Timiş).

Poliţistul a încercat să oprească maşina suspectului, însă aceasta a deschis focul asupra poliţiştilor atunci când s-a apropiat.

El este interlopul care a împuşcat un poliţist la Recaş

Cel puţin un glonţ l-a lovit pe poliţist în gât, iar acesta s-a prăbuşit la pământ. Colegii lui au sunat la 112, iar un echipaj SMURD s-a deplasat de urgenţă la faţa locului.

Din nefericire, toate eforturile depuse de medici au fost în zadar, iar poliţistul a fost declarat decedat.