Cristi Borcea se află din nou la spital, din cauza problemelor pe care le are cu inima. Fostul acţionar de la Dinamo a fost adus de urgenţă, ieri, la Spitalul Floreasca.

Din primele informaţii, fostul acţionar de la Dinamo se află internat pe Secţia de chirurgie cardiovasculară şi este stabil.

Articolul continua dupa recomandari

În această dimineață, Cristi Borcea trebuia să ajungă la ÎCCJ pentru a da explicații în dosarul lui Neculai Onțanu.

Omul de afaceri nu s-a putut prezenta, avocatul acestuia spunând că Cristi Borcea a ajuns aseară la spital cu grave probleme de sănătate.

Cristi Borcea, probleme serioase cu inima

Istoricul medical al lui Borcea este destul de serios - cardiopatie ischemică, bypass coronarian, hipertensiune arterială, intoxicație cu metale grele, insomnie, dislipidemie.

Cristian Borcea a fost condamnat, pe 7 februarie, la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanța și Mamaia, sub acuzația că a prejudiciat statul român cu aproximativ 28 de milioane de euro.

Fostul acționar dinamovist s-a întors după gratii la doar șapte luni după ce fusese eliberat condiționat, pentru că executase patru ani și patru luni din pedeapsa de șase ani și patru luni primită în dosarul „Transferurilor de jucători".