Bogdan Ionel a recunoscut în faţa procurorilor că a ucis-o pe Petronela Mihalachi, într-o pădure din Botoşani, băiatul fiind reţinut.

Fata a fost găsită moartă la marginea oraşului, pe jumătate dezbrăcată, fiind ucisă cu 30 de lovituri de cuţit.

Articolul continua dupa recomandari

Autorului faptei, potrivit anchetatorilor, se numeşte Bogdan Ionel, are 16 ani şi este elev.

Vezi 5 imagini în Galerie

Cei doi se cunoscuseră pe o reţea de socializare şi se aflau în pădure pentru ca el să îi facă fetei fotografii.

Bogdan Ionel a fost reţinut şi a recunoscut fapta.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, trupul unei adolescente de 18 ani a fost găsit miercuri după amiază de o persoană care trecea prin zonă, într-o pădure din zona cimitirului Pacea din municipiul Botoşani, fata fiind înjunghiată de mai multe ori.

Vezi 5 imagini în Galerie

Anchetatorii au început cercetările în acest caz, iar în cursul nopţii de miercuri spre joi au reuşit identificarea autorului faptei.

Filmul crimei din Botoşani

Bogdan Ionel le-a povestit procurorilor că a cunoscut-o pe fată pe o reţea de socializare şi se întâlniseră de mai multe ori. El a spus că este pasionat de fotografie şi îi făcea poze fetei pe care aceasta le posta pe diverse reţele sociale.

Vezi 5 imagini în Galerie

Miercuri după amiază ei au avut o nouă asemenea întâlnire, în pădurea din zona cimitirului Pacea, iar la un moment dat între cei doi tineri a izbucnit o ceartă, motivul fiind, după spusele tânărului, calitatea fotografiilor sale, dar şi o altă fată pe care el ar cunoaşte-o.

Băiatul s-a enervat şi a scos un cuţit cu care a înjunghiat-o pe fată de 30 de ori, majoritatea rănilor fiind în zona toracică.

El a fost reţinut pentru 24 de ore în cursul nopţii de miercuri spre joi, urmând să fie prezentat Tribunalului Botoşani cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru omor.

În prezent, băiatul se află în arestul IPJ Botoşani.