Criminalul din Timişoara a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Individul riscă ani grei după gratii după ce şi-a ucis fosta iubită într-un atac sângeros în centrul oraşului. Înarmat cu un cuţit, bărbatul a urmărit-o într-un parc pe tânăra de 20 de ani, unde a lovit-o sub ochii unei prietene, care n-a putut s-o salveze.

Poliţiştii l-au prins în trei ore pe individul care şi-a înjunghiat fosta iubita, în parcul din centrul Timişoarei. L-au găsit la zece kilometri de oraş, în zona Pădurea Verde. Îl cheamă Cosmin Titiş, are 31 de ani şi este şomer.

Articolul continua dupa recomandari

Tânăra a încercat să se apere de lovituri, dar forţa agresorului a fost prea mare. Prietena care o însoţea şi a văzut întreaga scenă a sunat îngrozită la 112.

Medic SMURD: Am fost solicitaţi la un pacient cu multiple plăgi înjunghiate. Pacientul a fost transportat în stare foarte gravă la Spital de urgenta.

Însă fata a pierdut prea mult sânge, iar medicii nu au mai putut să o salveze. După crimă, bărbatul şi-a sunat mama şi i-a povestit ce a făcut. Femeia i-a spus să se predea.

Mama suspectului: La început nici nu am crezut. Mi-am închis telefonul, n-am ştiut despre ce e vorba. A luat-o. Nebunie! A luat ceva. Plângea şi ţipa şi urla, nu înţelegeam nimic.

Reporter: Vă gândiţi la droguri sau altceva?

Mama suspectului: Nu ştiu doamnă, dar cred că... Numai sub o influenţă din asta putea să facă aşa ceva.

Spre miezul nopţii, fugarul le-a spus poliţiştilor unde se află. Atât el cât şi tânăra pe care a ucis-o sunt din Lupeni.

Au lucrat împreună în Marea Britanie, iar în urmă cu 10 luni, fata a pus capăt relaţiei, pentri că bărbatul avea un comportament agresiv.

Când a aflat că tănăra se vede cu un alt băiat, a început să o urmărească şi să o ameninţe, spun cunoscuţii celor doi.

Amicul victimei: Ea tot îmi zicea că "O să vezi că o să vii la mine la înmormântare"! În ultimul timp, începuse să o ameninţe că o să o omoare pe maică-sa. Spunea că a mai fost la puşcărie şi nu-i e frică să meargă înapoi.

Bărbatul este acuzat de omor şi riscă 20 de ani în spatele gratiilor.