Bărbatul în vârstă de 43 de ani, din comuna Săcele, judeţul Constanţa, care şi-a ucis fiica de 15 ani cu o injecţie cu erbicid, este în stare gravă la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Constanţa.

Bărbatul se zbate între viaţă şi moarte după ce şi-a injectat erbicid cu aceeaşi seringă cu care şi-a ucis fiica de 15 ani.

Articolul continua dupa recomandari

Totul s-a întâmplat, ieri, în casa în care bărbatul locuia alături de soţie şi de cei trei copii, respectiv fata de 15 ani, elevă la un liceu din Năvodari, o altă fetiţă de 11 ani şi un băieţel mai mic.

Potrivit unor surse, totul s-a întâmplat ieri după ce între tată şi fiică a izbucnit o ceartă.

Între tatăl criminal şi mama copiilor au fost mai multe certuri, în ultimul timp, din cauza faptului că bărbatul nu mai muncea de 7 luni.

Crima oribilă de la Săcele, descoperită de sora fetei ucise

Mai mult, bărbatul îşi acuza soţia că ar avea o relaţie cu un coleg de serviciu. Joi seară, cei doi s-au certat din nou, iar între cei doi a intervenit fata de 15 ani, care era răcită şi a preferat să rămână acasă, în loc să meargă la liceu.

La un moment dat, tatăl a luat o seringă în care se afla erbicid şi a înţepat-o pe fiica sa de 15 ani.

Fata a murit în scurt timp, iar în momentul în care a realizat ce a făcut, tatăl criminal a recurs la acelaşi gest.

Teribila descoperire a fost făcută de sora fetei care venise acasă de la şcoală împreună cu fratele mai mic.

Poliţia şi un echipaj de ambulanţă a ajuns la casa familiei din Săcele, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru fata de 15 ani. Aceasta era moartă de aproximativ 6 ore.

Cât despre tată, acesta a fost transportat de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.