Criminalul din Murfatlar e şofer de TIR. Laurenţiu a sunat la Poliţie după ce a băgat cuţitul de mai multe ori în şoţia sa. Cei doi erau în divorţ şi bărbatul a înjunghiat-o sălbatic pe mama copilului său.

O crimă teribilă s-a petrecut duminică seara la Murfatlar, în Constanţa, unde o femeie de 47 de ani a fost ucisă de soţul ei, în casă. În vârstă de 46 de ani, bărbatul, Laureţiu A., e şofer de tir şi, spun vecinii, conform presei constănţene, ar fi avut mari probleme cu alcoolul.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 4 imagini în Galerie

Cei doi au avut un conflict casnic spontan şi Laurenţiu şi-a pierdut pur şi simplu minţile, înjunghiid-o pe Cristina, soţia sa, de mai multe ori. Surse din anchetă susţin că ar fi folosit chiar mai mult de un cuţit pentru a lua viaţa celei care intentase divorţ.

Vezi 4 imagini în Galerie

"Victima este în locuinţă, într-o baltă de sânge, prezintă numeroase leziuni pe corp, numeroase plăgi tăiate, înţepate.", a declarat duminică seara, la locul crimei, Sadîc Zafer, procurorul şef al secţiei urmărire penală în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Vezi 4 imagini în Galerie

Vecinii cuplului sunt îngroziţi şi povestesc că Laurenţiu era gelos şi de aici ar fi pornit conflictul. Cristina, spun apropiaţii cuplului, muncea la fabrica de saci, în vreme ce Laurenţiu era şofer de tir şi lucra mai ales în Germania. Cei doi aveau un băiat.