Bărbatul din Braşov care şi-a ucis anul trecut soţia şi cei doi copii a fost astăzi condamnat la închisoare pe viaţă. Florin Buliga nu a fost adus în faţa judecătorilor şi şi-a aşteptat pedeapsa în penitenciarul din Codlea. După triplul asasinat, a făcut o declaraţie şocantă: a spus că a vrut să-şi trimită familia într-o lume mai bună. Atenţie, urmează informaţii cu un puternic impact emoţional.

Triplul asasinat comis în primăvara anului trecut a şocat o ţară întreagă. Florin Buliga şi-a ucis în somn soţia şi cei doi copii - un băiat de 13 ani şi o fată de 18 ani.

Articolul continua dupa recomandari

Pentru că a premeditat totul şi pentru că expertiza psihiatrică a demonstrat că avea discernământ, bărbatul a primit pedeapsa maximă.

S-a dispus condamnarea la pedeapsa detențiunii pe viață pentru infracțiunea de omor calificat asupra membrilor familiei - Gabriela Nicoleta Chihaia, președinte tribunal

Nu a trădat nicio urmă de regret

Ma așteptam ca atunci cand s-au pus concluziile finale să găsesc un om puternic. Am gasit o persoană super-egoistă, care se comporta ca și când ar fi spart vaza din sufragerie - Marius Gheorghe Iacobescu, avocatul familiei

Criminalul trebuie să plătească şi daune morale familiei, constituită parte civilă. 150 de mii de euro părinţilor soţiei ucise şi 45 de mii de euro către sora femeii.

Florin Buliga este încarcerat la penitenciarul Codlea. A beneficiat de consiliere psihologică pentru adaptarea la viața de dupa gratii și pentru diminuarea riscului de sinucidere.

Decizia de astăzi de condamnare pe viaţă este prima de acest gen din Braşov. Hotărârea magistraţilor nu este însă definitivă.