Procurorii DIICOT anunță că Gheorghe Dincă a recunoscut că Alexandra Măceșanu a fost ucisă de el, în casa sa din Caracal. Individul i-a incendiat apoi trupul.

Procuroul șef adjunct al DIICOT, Georgiana Hosu, a declarat că criminalul de la Caracal a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu în casa lui.

Articolul continua dupa recomandari

Bărbatul de 66 de ani a recunoscut, de asemenea, că a răpit-o pe fata de 15 ani, a sechestrat-o în locuință și a abuzat-o sexual.

”Nu a avut nicio șansă să se apere. Totul în scopul exploatării sale sexuale”, a spus Georgiana Hosu.

Ucisă după apelul la 112

Potrivit procurorului, Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o joi, în jurul orei 12.00, după ce a surprins-o că a sunat la 112. A ucis-o și a incinerat trupul neînsuflețit, a precizat procurorul.

”La locul faptei au fost identificate profilul genetic al victimei și al inculpatei”, declară Georgiana Hosu.

Procurorul a mai spus că dinți și oase umane calcinate au fost găsite într-un butoi. În butoi au fost găsite și bijuterii, care prezentau urme de ardere. Iar în mașina criminalului a fost găsit un cercel. Bijuteriile au fost identificate de familia Alexandrei Măceșanu drept fiind ale fetei.

Cazul Luizei Melencu

În cazul Luizei Melencu, criminalul nu a făcut, deocamdată, dezvăluiri legate de crimă, spune DIICOT. Georgiana Hosu a transmis însă că există suspiciuni puternice legate și de cazul fetei de 18 ani, care a dispărut în aprilie. Procurorul DIICOT a precizat însă că audierea criminalului din Caracal continuă, tocmai pentru a obține detalii legate și de uciderea Luizei Melencu.

În urma dezvăluirilor făcute de Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal e acum acuzat și de omor. El făcea oficial față acuzațiilor de trafic de persoane și viol.