Este alertă în Capitală! Poliţia face un apel public pentru a-l identifica pe un tânăr acuzat de crimă. A ucis în urmă cu două luni şi încă nu a fost identificat. Suspectul apare însă în imagini suprinse de camerele de supraveghere.

În data de 3 decembrie 2018, atunci când a avut loc omorul, individul purta o geacă de culoare verde închis şi a avut în permanenţă pe cap o glugă cu ajutorul căreia şi-a protejat chipul. Pare să aibă între 18 şi 25 de ani, spun anchetatorii. 

Articolul continua dupa recomandari

Imaginile au fost înregistrate în zona aleii Diham din Bucureşti şi arată că, înainte de crimă, individul a cumpărat băuturi alcoolice de la un magazin din apropierea locului atacului. Din inregistrari reiese ca se cunoaşte bine cu vânzătorii de acolo. În plus, în imaginile suprinse într-o scară de bloc este chiar langa victima.

Bărbatul care a fost ucis avea 38 de ani. La scurt timp după ce i-a luat viata bucuresteanului, este surprins din nou de camerele de supraveghere în timp ce ascunde în buzunar cel mai probabil arma crimei, un cuţit.

În acest caz, anchetatorii au audiat mai multe persoane, dar nu au reusit sa-l gaseasca pe autor. Motiv pentru care cer sprijinul populatiei.

Dacă îl recunoaşteţi sau aveţi informaţii despre acest individ, sunteţi rugaţi să sunaţi la 112 sau să vă adresaţi poliţiştilor.