Bombă în dosarul crimei din pădurea Pacea de la Botoşani. Bogdan Ionel, tânărul arestat pentru omor după ce ar fi înjunghiat-o pe Petronela, o fată de 18 ani, a declarat că adevăratul criminal este chiar... iubita lui.

Ieri, suspectul principal ale crimei de la Botoaşni, a fost scos din arestul IPJ Botoşani şi dus în faţa instanţei după ce procurorii au făcut o propunere de prelungire a mandatului de arestare preventivă.

Articolul continua dupa recomandari

În faţa judecătorilor, Bogdan Ionel a declarat că adevăratul criminal al Petronelei este chiar iubita lui, Mimi.

"Vine cu tot felul de variante: audierea și varianta. A declarat că era cu fata și ar fi înjunghiat-o prietena lui", a declarat pentru botosaneanul.ro Valeriu Chihaia, prim procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Bogdan Ionel este suspectat ca a omorat-o pe Petronela Mihalachi in padurea PaceaVezi 3 imagini în Galerie

Potrivit anchetatorilor, suspectul şi-a schimbat declaraţia de mai multe ori.

Iniţial, Bogdan Ionel a recunoscut că el este criminalul, ulterior a declarat că asasinul ar fi un bărbat bine făcut şi cu multe tatuaje pe care l-ar fi văzut în pădurea Pacea, iar apoi a declarat că ar fi ucis-o pe fata de 18 ani la cererea unui grup de persoane.

Bogdan Ionel si iubita lui Mimi sunt suspecti principali in uciderea Petronelei MihalachiVezi 3 imagini în Galerie

Crima din pădurea Pacea, o enigmă pentru anchetatori

În ultima sa declaraţie, suspectul principal al crimei din pădurea Pacea a acuzat-o chiar pe iubita lui, Mimi, că ar fi înjunghiat-o pe Petronela.

Internată la Psihiatrie imediat după teribila crimă produsă pe 25 aprilie 2018, iubita suspectului principal a fost externată în urmă cu câteva zile.

Mimi a fost audiată de anchetatori, iar aceştia au ascultat varianta fetei despre ceea ce s-a petrecut în pădurea Pacea, dar şi despre motivul pe care Bogdan l-ar fi avut pentru a o ucide pe Petronela.

Imediat după crimă, Bogdan Ionel a declarat că a înjunghiat-o pe Petronela Mihalachi pentru că aceasta i-ar fi jignit iubita despre care a spus că este 'grasă şi urâtă'.