Un bărbat de 52 de ani, din Vaslui, şi-a măcelărit soţia şi mamă a doi copii, cu coasa, într-un acces de gelozie. Femeia de 50 de ani a încercat să să refugieze la o vecină, însă soţul ei a venit după ea şi a târât-o până acasă, unde a bătut-o şi a apoi a ucis-o.

Medicii care au ajuns la faţa locului nu au putut face nimic pentru victimă, femeia fiind practic eviscerată de soţul său.

Articolul continua dupa recomandari

Crimă la Vaslui. Un bărbat şi-a ucis soţia cu coasa

Cezar S. din Puieşti, judeţul Vaslui, şi-a ucis soţia după ce a fost cuprins de un acces de gelozie. El a pus mâna pe o coasă, pe care o avea în curte şi a lovit-o cu sete pe femeie, provocându-i răni groaznice.

Ea a încercat iniţial să fugă de furia soţului, refugiindu-se la o vecină, însă bărbatul a venit după ea şi a târât-o înapoi în curte, după care a ucis-o.

Cadrele medicale  nu au putut  face nimic pentru victima, care  zăcea într-o baltă de sânge, având o plagă tăiată abdominală. La fața  locului  au fost chemați polițiștii și procurorul criminalist  din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, pentru  a elucida circumstanțele producerii crimei.

Sătenii spun că au auzit scandalul, dar că nu au putut să o salveze pe femeie.