Crimă şocantă într-o comună din Neamţ. O femeie de 35 de ani, mamă a doi copii, şi-a pierdut viaţa după ce soţul a împuşcat-o în piept cu o armă artizanală. Atacul a avut loc în casa părinţilor femeii, acolo unde aceasta se refugiase, în urma certurilor din cuplu. Individul a lăsat un bilet prin care îşi cere iertare de la copii şi a încercat să fugă. Prins de poliţişti, a acuzat stări de rău, iar acum este la spital pentru investigaţii. 

Era în jurul orei 20, când bărbatul de 43 de ani a mers la casa socrilor săi din comuna Fărcaşa. Acolo stătea de aproape trei săptămâni soţia sa, sătulă de certurile pe care le-ar fi avut acasă. Femeia de 35 de ani era singură, când bărbatul a intrat peste ea în casă şi a împuşcat-o în piept cu o armă artizanală. A lăsat-o fără suflare, prăbuşită la pământ, a scris un bilet în care îşi cere iertare de la cei doi copii de 5, respectiv 14 ani pe care îi au împreună şi a dispărut.

Articolul continua dupa recomandari

Tatăl bărbatului: Au mai avut ei probleme, dar nu de chestii de astea. N-am crezut că o se ajungă aici!

Descoperirea şocantă a făcut-o chiar fiul cel mare al cuplului. Venise să îşi viziteze mama. Băiatul a dat alarma la 112.

Tatăl femeii: Nu ştiu. A omorât-o! Atât.

Poliţiştii au împânzit întreaga zonă şi au instituit filtre şi în trafic pentru a da de urma individului. Târziu în noapte, bărbatul a fost găsit. Era ascuns într-un adăpost de animale izolat pe munte.

Stelian Olteanu, procuror criminalist: După câteva ore de căutări, autorul a fost identificat şi imobilizat. Asupra lui avea şi arma cu care îşi împuşcase soţia. În momentul de faţă este reţinut.

Imediat ce a fost ridicat, el le-a spus poliţiştilor că se simte foarte rău şi a fost dus la spital pentru investigaţii. În cursul zilei de astăzi, însă, va ajunge în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Este cercetat penal pentru omor. Trupul femeii ucise a fost transportat la Medicina Legală pentru necropsie.