Sfârşit violent pentru o tânără de 19 ani după o ceartă conjugală. Fata a fost lovită brutal de iubitul ei, cu 7 ani mai mare, şi a căzut fără suflare.

Totul s-a întâmplat ieri dimineaţă, în cartierul Militari din Bucureşti, dar a ieşit la iveală abia seara trecută.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit martorilor, bărbatul s-a plimbat agitat ore în şir, în jurul blocului, până când, în cele din urmă, şi-a făcut curaj şi a sunat la poliţie pentru a-şi mărturisi fapta.

Fata se mutase de puţin timp împreună cu iubitul ei în vârstă de 26 de ani, spun martorii. Nu e clar încă de la ce a pornit cearta, dar vecinii cred că, atunci când a fost ridicat de poliţişti, bărbatul era sub influenţa substanţelor interzise.

Chiar tânărul a fost cel care a alertat poliţia seara trecută. Asta după o zi întreagă în care, măcinat probabil de ce se întâmplase, s-a plimbat în jurul blocului.

Bãrbatul fost dus la spital pentru analize, urmând ca apoi sã ajungã în faţa magistraţilor, care ar putea să îl aresteze preventiv.

Criminaliştii au avut nevoie de cinci ore pentru a încheia cercetãrile la faţa locului. Trupul neînsufleţit al fetei a fost preluat de medicii legişti.

Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscã 25 de ani în spatele gratiilor.