Două persoane au fost reţinute de poliţiştii din Galaţi după oribila crimă care îngrozit judeţul. Este vorba despre doi tineri, de 18 şi 19 ani şi, din primele informaţii, aceştia ar fi elevi la Seminarul Teologic din Galaţi.

Cei doi suspecţi au fost aduşi la audieri în cursul serii trecute, iar astăzi vor fi duşi la Parchet pentru mandat de arestare.

Articolul continua dupa recomandari

Doi elevi de la Seminarul Teologic din Galaţi, reţinuţi în cazul crimei care a îngrozit judeţul

Doi elevi de la Seminarul Teologic din Galaţi, în vârstă de 18 şi 19 ani au fost audiaţi apoi reţinuţi de poliţiştii gălăţeni în cazul crimei care a îngrozit judeţul. Unul dintre cei doi ar fi suspectul principal în cazul crimei, adică cel care a aplicat loviturile de cuţit victimei, potrivit informaţiilor obţinute de Observator.tv

Cei doi nu ar fi avut nicio legătură cu bărbatul pe care l-au ucis.

Reamintim că o crimă halucinantă a avut loc la Galaţi, un bărbat fiind ucis cu sălbăticie în plină stradă de un grup de tineri. Victima era socrul unui tânăr care a avut o altercaţie cu tinerii şi a ieşit din curte să-şi ajute şi să-şi apere ginerele.

El a fost ucis cu lovituri de cuţit şi de bâte de agresori, iar atacul a fost surprins de o cameră de supraveghere montată în zonă.