Crimă îngrozitoare, aseară, în satul Poienița, de lângă Dracșani, din comuna Sulița, judeţul Botoşani. Victima, o bătrână de 82 de ani, ucisă de propriul fiu. Bărbatul şi-a omorât mama cu zeci de lovituri de cuțit.

După crimă, fiul şi-a târât mama la marginea unei păduri și a abandonat-o. Apoi, plin de sânge, a plecat la plimbare prin sat.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 9 imagini în Galerie

A fost văzut de un tânăr, care, după ce a aflat despre ce e vorba, a sunat la 112.

Vezi 9 imagini în Galerie

Bărbatul, însă, a negat că şi-a omorât mama. A dat vina pe tatăl lui, însă nu a reuşit să-i păcălească pe anchetatori, care au decis să-l reţină pentru audieri. Dacă va fi găsit vinovat, individul va petrece ani grei în spatele gratiilor. 

Filmul oribilei crime din Suliţa

Luni seară, din motive încă necunoscute, femeia de 82 de ani şi fiul ei s-au certat. Un vecin spune că i-a văzut împreună, în sat. Ea înainte, cu băţul în mână, iar el în urmă. 

Era, de fapt, condusă de fiu spre moarte. Într-un lan de porumb, bărbatul s-ar fi năpustit, cu un cuţit, asupra propriei mame. A înjunghiat-o de cel puțin 30 de ori pe mama sa, a târât-o la marginea unei pădure, apoi a abandonat-o şi a plecat spre casă. 

Vezi 9 imagini în Galerie

Pe drum, însă, un tânăr l-a văzut plin de sânge şi l-a întrebat ce a păţit. 

"El mi-a zis că are sânge de la maică-sa. Mi-a zis că a murit mama. Păi cum? S-a agăţat în gard. Ştiind că e un gard de sârmă pe aici, am zis că poate s-a agăţat", povesteşte tânărul care, împreună cu mai mulţi prieteni, a început să o caute pe bătrână.

Vezi 9 imagini în Galerie

Nu au găsit-o, aşa că au decis să meargă după fiul femeii, în sat, să-l convingă să le arate unde se află bătrâna.   

"L-am găsit tocmai la marginea satului. Mergea pe jos. L-am luat şi m-a adus exact la...", continuă bărbatul.

Când au ajuns, femeia zăcea într-o baltă de sânge. Medicii nu au mai putut face nimic. 

Vezi 9 imagini în Galerie

"Prezenta urme de lovituri la nivelul organelor abdominale, o plaga taiata la nivelul coapsei drepte si o plaga taiata la nivelul faciesului", a declarat, pentru Observator, Cristian Simionescu, de la SAJ Botoşani. 

Tânărul care a găsit-o pe femeie a reuşit să-l ţină pe fiul bătrâinei la locul tragediei până la sosirea poliţiştilor. În scurt timp, bărbatul a fost ridicat de polițiști și reținut pentru 24 de ore.