Noi detalii şocante în ancheta crimei de la Botoşani. Asasinul Petronelei a fost legitimat de un poliţist la câteva minute după a înjunghiat-o pe fată. Bogdan Ionel a fost dus luni de dimineaţă la reconstituire şi a refăcut filmul unei zile de coşmar.

Adolescentul în vârstă de 16 ani a povestit pas cu pas cum a decurs ziua în care a ucis-o pe Petronela Mihalachi, o tânără de 18 ani alături de care venise în pădurea de lângă Cimitirul Pacea, din Botoşani, pentru a o fotografia.

Articolul continua dupa recomandari

E şocant că în apropiere, în cimitir, poliţiştii locali din Botoşani au desfăşurat o acţiune, practic, în momentul crimei la câteva sute de metri fiind mulţi agenţi. Unul dintre ei l-a şi oprit în cimitir pe Bpgdan, la doar câteva minute după ce o înjunghiase de 32 de ori pe fată.

Poliţistul a remarcat că băiatul era agitat, avea sânge pe haine şi o rană la genunchi. L-a legitimat, iar acesta i-a spus că a căzut în pădure şi s-a lovit. Poliţistul i-a sugerat băiatului să îl ajute să ajungă la spital, dar acesta a refuzat, spunând că va merge acasă cu taxiul.

Câteva ore mai târziu a fost ridicat din propria locuinţă, unde trăia alături de sora lui mai mare. Şi-a recunoscut fapta şi riscă să stea ani buni în spatele gratiilor.