La fix trei luni de la teribila crimă din Baia Mare, cel care a batjocorit-o, iar apoi a ucis-o pe micuţa Estera, de numai 5 anişori, într-o clădire dezafectată din zona Cuprom, este în continuare liber. Grav este că în acest caz odios, Parchetul nu are niciun suspect.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, Bogdan Gabor, a declarat că suspecţi în adevăratul sens al cuvântului, în cazul crimei de la Baia Mare, nu există.

Articolul continua dupa recomandari

Gabor spune, însă, că există mai multe variante de lucru, fiind audiate sute de persoane şi ridicate spre comparaţie sute de mostre de ADN.

Vezi 3 imagini în Galerie

”Suspecţi în adevăratul sens al cuvântului nu există, există mai multe variante de lucru în acest caz. Suspect presupune, în limbaj de procedură penală, începerea urmăririi penale faţă de o persoană. Noi nu putem, ca şi procurori care avem cauza în instrumentare, să folosim astfel de termeni. Au fost audiate sute de persoane şi au fost ridicate spre comparaţie sute de mostre de ADN, dar nu apare vreo potrivire care să indice autorul.

Se lucrează în mod constant în această cauză, este un caz foarte important, a fost vorba despre un omor cu un viol asupra unui minor, cu un impact mediatic important”, a declarat, pentru mediafax.ro, Bogdan Gabor.

Vezi 3 imagini în Galerie

Reamintim că în 30 aprilie, micuţa Estera era violată şi ucisă la câteva sute de metri de casă. După trei luni de la teribila crimă, autorul odioasei fapte din Baia Mare este încă liber.