O tânără de 36 de ani din Bacău a fost ucisă, în această dimineaţă, de iubitul ei de 29 de ani. Crima oribilă a avut loc în timp ce copiii femeii -  de 4 şi 5 ani - dormeau.

Ies la iveală detalii teribile în cazul femeii ucise în apartamentul ei din Bacău. 

Articolul continua dupa recomandari

În această dimineaţă, un tânăr de 29 de ani a sunat la poliţie şi a anunţat că iubita lui şi-a pus capăt zilelor în propria casă.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii împreună cu echipajele de la ambulanţă au găsit-o pe tânăra de 36 de ani fără suflare, înjunghiată în zona toracelui.

După cercetări, însă, procurorii împreună cu poliţiştii băcăuani au ajuns la concluzia că bărbatul a fost cel care şi-a înjunghiat iubita cu un cuţit pe care anchetatorii încă nu l-au găsit.

O tânără de 36 de ani din Bacău a fost ucisă, în această dimineaţă, de iubitul ei de 29 de aniVezi 4 imagini în Galerie

Tânărul de 29 de ani a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore.  

Mămică din Bacău, ucisă în timp ce copiii dormeau

Potrivit anchetatorilor, în momentul crimei, în casă se aflau şi cei doi copii ai femeii cu vâreste de 4 şi, respectiv, 5 ani.

Când au ajuns cei de la Protecţia Copilului, micuţii dormeau - fără să audă ce s-a întâmplat între mama lor şi iubitul ei.

Crima oribilă a avut loc în timp ce copiii femeii -  de 4 şi 5 ani - dormeauVezi 4 imagini în Galerie

Copiii au fost preluaţi de Protecţia Copilului şi vor rămâne la ei până se vor finaliza cercetările.

Din primele informaţii, femeia locuia în apartamentul din oraşul Bacău de aproximativ un an, iar vecinii spun că nu au auzit niciodată certuri la ea în casă.

În această dimineaţă însă, un vecin l-ar fi auzit pe suspect cum îi reproşa femeii lucruri legate de părinţi, dar şi că o bănuia că ar flirta cu alt bărbat.