O tânără în vârstă de 30 de ani, mamă a doi copii, a fost găsită moartă, înjughiată în casă, în localitatea Călineşti, judeţul Argeş. Criminaliştii au descoperit pe trupul femeii mai multe lovituri de cuţit. Fostul soţ, cu care tânăra se afla în plin proces de divorţ, a fost reţinut fiind principalul suspect.

Descoperirea şocantă a fost făcută chiar de părinţii femeii.

Articolul continua dupa recomandari

Tânăra de 30 de ani, mamă a doi copii mici, avea mai multe răni pe corp.

Vezi 11 imagini în Galerie

Femeia se afla în divorţ cu soţul ei, şi în urmă cu două luni, aceasta ar fi anunțat Poliția că este amenințată cu moartea de către un bărbat prin mesaje pe o rețea de socializare, spune mama ei. Fostul soţ, principalul suspect în acest caz, a fost reţinut.

Vezi 11 imagini în Galerie

Bărbatul, cu care femeia era în divorţ, a fost audiat după ce polţiştii au observat că este plin de zgârieturi pe faţă, dar şi pe braţe.

Vezi 11 imagini în Galerie

Individul le-a spus anchetatorilor că rănile le-ar fi avut de la muncă. 

Cei doi aveau o fată de 4 ani şi un băiat de 9 ani, care şi-au petrecut weekendul la bărbat acasă. Când au încercat să i-a legătura cu femeia, aceasta nu a răspuns. 

Vezi 11 imagini în Galerie

Descoperirea a fost făcută de părinţii femeii, care erau singurii care aveau cheile casei. Asta după ce fostul soţ a venit la ea şi a constatat că uşa era închisă. 

 Mama femeii spune că fiica ei ar fi primit mai multe ameninţări cu moartea de la un individ pe un site de socializare. Victima ar fi făcut chiar şi o plângere penală în acest caz.

Rudele şi vecinii nu cred că femeia ar fi avut motive să-şi pună capăt zilelor.  

Criminaliştii au ridicat probe din casă, însă arma crimei nu a fost găsită deocamdată.