Focuri de armă la Craiova. Un şofer a fost împuşcat  în municipiul Craiova, în urma unei şicanări în trafic între şoferii a două autoturisme. Victima a fost dusă la spital, fiind în afara oricărui pericol. Poliţiştii fac cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor care au participat al acest scandal.

Polițiștii caută mai multe persoane care se aflau intr-un Porsche și au tras focuri de armă intr-o alta masina.

Articolul continua dupa recomandari

Incidentul a avut loc pe bulevardul 1 Mai, în apropierea Spitalului de Urgență, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Totul a pornit de la o sicanare in trafic intre soferul unui Porsche si cel al unui autoturism Honda. Cei doi se cunoșteau. Soferul Porsche-ului a fost  cel care a facut uz de arma. Dupa sicanarea din trafic, acesta a scos un pistol si a inceput sa tragă. Confirm anchetatorilor, s-au tras trei focuri de armă. După ce a fost împușcat, tânărul şi-a abandonat Honda și a mers singur la spital.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept, tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere, lovire și alte violențe.