Bărbatul care a împuşcat un tânăr de 25 de ani în antebraţ, în Craiova, a fost prins în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac în timp ce încerca să iasă din ţară.

Imediat după săvârşirea faptei a fost solicitat consemnul la frontieră, de autorităţi.

Articolul continua dupa recomandari

De asemenea, s-au făcut percheziţii şi la conacul acestuia.

Vezi 3 imagini în Galerie

“La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj s-a constituit o escortă formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, care au preluat bărbatul şi l-au condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în vederea continuării cercetărilor şi a dispunerii măsurilor legale”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, în noaptea de vineri spre sâmbătă, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe o stradă din Craiova, au fost trase focuri de armă. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au identificat un autoturism, avariat. Din primele cercetări, au stabilit faptul că şoferul maşinii respective s-ar fi şicanat in trafic cu un alt conducător auto, cele două vehicule ciocnindu-se, după care unul dintre pasageri ar fi tras cu un pistol trei focuri de armă către cealaltă maşină.

În urma incidentului, unul dintre cei care se aflau în autovehiculul abandonat s-a deplasat la spital pentru îngrijiri medicale, având o plagă împuşcată la antebraţul stâng, dar fiind în afara oricărui pericol.