Copilul de 4 ani intrat în comă la stomatologie, la Piteşti, e în moarte cerebrală. Respiră doar ajutat de aparate şi medicii sunt extrem de rezervaţi în privinţa şanselor lui de supravieţuire.

Un băieţel de 4 ani a intrat în comă pe scaunul de la stomatologie, la Piteţti, într-o clinică privată unde părinţii l-au dus pentru mai multe tratamente. Copilul a fost anesteziat general şi a intrat în comă în timpul anesteziei.

Articolul continua dupa recomandari

A fost resuscitat în cabinet, apoi dus la Spitalul Judeţean Argeş şi transferat la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu din Capitală. Medicii de aici l-au resuscitat şi ei, dar starea micuţului e critică.

În prezenţa părinţilor, a fost efectuată electroencefalograma, care a arătat lipsa activităţii cerebrale. Practic, copilul respiră doar conectat la aparate. Mai mult, surse ale Obseravtor spun că organele interne i-au cedat, din cauza hipoxiei prelungite.

Clinica în care a avut loc tragedia nu avea dreptul să facă anestezii generale, au descoperit inspectorii DSP Argeş, la un control efectuat marţi.