Pavel, băieţelul în vârstă de 3 ani ucis în somn de mama sa, a fost condus pe ultimul drum, iar toată lumea a plâns în hohote.

Tatăl, bunicii, unchii și mătușile, toți au stat până în ultima clipă lângă sicriul alb, sfâșiați de durere.

Articolul continua dupa recomandari

Oamenii au povestit că Ina Pleșoiu a fost cu câteva ore înainte de a-și ucide copilul să se spovedească. Apoi, în toiul nopţii, tânăra a avut halucinaţii, şi-a confundat copilul cu Diavolul şi l-a sugrumat în somn. Asta a declarat anchetatorilor de dimineaţă.

Baiețelul de 3 ani a fost condus pe ultimul drum în remorca unui tractor cu excavator. Acolo au fost puse și zecile de coroane. Așa este obiceiul la țară, au spus sătenii. În sicriu, tatăl a pus la căpătâiul micuțului Pavel toate jucariile preferate.

Rudele femeii din Craiova care si-a ucis copilul in somn  îi acuză pe medici că nu au spus familiei cât de gravă este situația.

Ina Pleșa are 33 ani și era asistent social la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului din 2008. In luna martie a fost internata la o clinica de psihiatrie timp de 12 zile, iar tratament a luat doar o singura luna. Nu a vrut sa mai mearga la doctor pentru ca ii era teama ca doctoriile o vor ingrasa.

Femeia este acuzată acum de omor, a primit mandat de arestare pentru 30 de zile și urmează să fie transferată la Spitalul Jiava pentru investigațiile psihiatrice necesare.