O fată în vârstă de 15 ani din Săcele, Constanța, a murit vineri după-amiază, după ce tatăl ei i-a injectat erbicid cu o seringă. Bărbatul a încercat apoi să se sinucidă.

Din primele informații se pare că Bighiu Costel, un bărbat de 43 ani, și-a injectat propria copilă cu erbicid.

Articolul continua dupa recomandari

Sora ei mijlocie, de 11 ani, a fost cea care a descoperit oroarea atunci când s-a întors de la școală. După apelul la 112, din jurul orei 14:20, un elicopter SMURD și un echipaj al Ambulanței s-au deplasat imediat la fața locului și au descoperit o scenă de groază. Fata murise, iar tătal era în agonie. În tot acest timp, mama se afla la serviciu.

"Am fost solicitați în localitatea Săcele prin 112 pentru o urgență medicală. La locul solicitării s-a deplasat un elicopter SMURD și un echipaj SAJ B2. A fost găsită o pacientă de 15 ani, decedată, și un pacient de sex masculin, de aproximativ 43 ani, confuz, agitat, care a fost sedat, intubat și transportat la spitalul județean pentru investigații suplimentare" - Claudia Tatarici, medic și purtător de cuvânt al SAJ Constanța

Bărbatul încercase să se sinucidă, tot prin injectare cu erbicid. El a fost transportat la spital, fiind internat la Terapie Intensivă. Fiica de 11 ani, cea care a sunat la Urgențe, a fost dusă la o rudă în stare de șoc.

Cercetările în acest dosar se realizeaza sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.