Un tată din Iaşi şi-a ucis copilul nenăscut, după ce a luat-o la bătaie pe soţia sa, femeia fiind însărcinată în luna a 8-a. Deşi soţia sa se afla în stare gravă şi pierdea sânge rapid, tânărul a lăsat-o să sufere şi i-a spus că mai bine nu spune nimănui ce s-a întâmplat.

Femeia a zăcut în locul în care a căzut timp de şapte ore, după care soţul său a sunat până la urmă la 112, şi anunţând că soţia sa nu se simte bine.

Articolul continua dupa recomandari

Un tată şi-a ucis copilul nenăscut, la Iaşi

Procurorii, citaţi de bzi.ro, arată în rechizitoriu că inculpatul, în vârstă de 37 ani, a iniţiat un atac asupra soţiei sale, însărcinată în luna a VIII-a, căreia i-a aplicat multiple lovituri cu pumnii peste faţă, cap şi peste corp, precum şi cel puţin şase lovituri cu picioarele în abdomen, ceea ce i-a cauzat nenumărate leziuni – echimoze, tumefacţii, plăgi – la nivelul feţei şi capului, membrelor superioare, abdomenului, coapselor, gambei şi genunchilor, fractură de piramidă nazală, luxaţie de cot stâng, dar a şi declanşat naşterea fătului mort, din cauza hemoperitoneului, consecinţă a plăgii hepatice, toate acestea fiind leziuni grave care i-au pus viaţa în primejdie persoanei vătămate.

Procurorul a mai precizat că tânărul şi-a abandonat soţia, care a sângerat puternic, fără a-i acorda ajutor sau a cere ajutor pentru ea, ci, dimpotrivă, spunându-i că singura variantă ar fi fost păstrarea secretului agresiunii şi convieţuirea în continuare, intervenţia unei ambulanţe fiind solicitată după aproximativ 7 ore.