Un copil de 13 ani s-a stins din viaţă, la Hunedoara, după ce s-a urcat la volanul unui Mercedes ML cu volanul pe dreapta, aparţinând tatălui său. La un moment dat, copilul a pierdut controlul volanului, din cauza vitezei şi a lovit frontal un copac.

Impactul a fost deosebit de puternic, iar copilul de 13 ani, aflat la volanul autoturismului Mercedes ML, a murit pe loc, fiind proiectat din parbrizul maşinii. Din primele informaţii, se pare că minorul nu ar fi purtat nici centura de siguranţă.

Articolul continua dupa recomandari

Copil mort, după ce s-a urcat la volanul unui Mercedes ML

Tragedia a avut loc la intrarea in Hunedoara, dinspre Prislop. Copilul, aflat la volanul maşinii tatălui său, ar fi mers cu viteză, iar la un moment dat a pierdut controlul maşinii. Bolidul a derapat si s-a zdrobit frontal de un copac.

Impactul a fost deosebit de violent, copilul de la volan a murit pe loc, iar autoturismul a fost aproape complet distrus.

"Pe DJ 687A, la intrarea in Hunedoara dinspre Prislop, la intersectia cu str. Serei, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unui minor. Autoturismul a lovit un copac de pe marginea drumului (posibil neadaptate viteză – soferul era singur în auto). Cel aflat la volan era un minor de 13 ani. In cauză a fost întorcmit dosar penal", transmit reprezentantii IPJ Hunedoara.

Poliţştii încearcă să afle cum a ajuns maşina pe mâna copilului.