O mărturie halucinantă a fost publicată de o mamă din Iaşi. Femeia încearcă să-şi găsească dreptatea, după ce fetiţa ei de 1 an şi jumătate a fost bătută la grădiniţă, chiar sub ochii educatoarei.

Femeia acuză conducerea grădiniţei de neglijenţă totală faţă de copiii înscrişi.

Articolul continua dupa recomandari

"Dragi mămici vă scriu pentru a vă aduce la cunoștință cum se face adaptarea la Grădinița Veselă din Iași....cu bătăi și cu ignoranța și neglijență totală față un copil de 1 an si aproape 5 luni. 
In luna martie am inscris fetița însă am hotărât că va începe din luna aprilie. Mi a fost percepută pentru luna martie taxa de 400 ron jumătate din taxa pentru a mi se păstra locul. În data de 16.04 am dus fetița la ora 8 am stat 30 de minute iar apoi fetița ne a spus pa pa și am coborât la magazin pentru a bea o cafea și să facem setările pentru a vedea fetita live. Și când am reușit am văzut cum fetița era bătută in cap si lovită peste față de 2 băieți iar dna educatoare era cu spatele ignorându mi copilul....rețineți avea max 30 de minute și era lăsată singură, fără apărare intr un mefiu nou și nimeni nu ar fi reacționat daca nu fugea sotul sus sa o salveze si a gasit o zgariata toata pe fata si plansa", povesteşte Carla Carmen Diaconu.

Femeia spune că a încercat, atât ea cât şi soţul său, să liniştească fetiţa, care plângea. După puţin timp, fetiţa a început să se joace şi nu a protestat.

"Am reusit sa o linistim am stat cu ea la masa si apoi am urcat eu cu ea sa incerc sa o integrez si sa vad daca isi mai doreste sa ramana. Fiind un copil linistit si foarte iubitor a inceput a se joace si nu a protestat deloc. Dna director a mai trimis o infirmiera si ne a asigurat ca totul va fi foarte bine. Eu am rugat educatoarea sa aiba grija de fetita si sa incerce sa o integreze pentru ca totusi are doar 6 copii in grupa, insa a dat din umeri si mi a zambit in gol"

Femeia spune că directoarea grădiniţei i-a zis s-o lase acolo, că doar aşa se va obişnui.

"Am plecat de acolo in jurul orei 10.30 -11.00 urmarind continuu camerele insa totul parea ok. Au coborat la masa dar acolo au camere insa simteam ca ceva nu era ok...am vb la telefon cu dna administrator, cu dna asistenta si pe Facebook cu dna director toate 3 asigurandu-ma ca fetita a mancat si este ok...Nu era adevărat. Fetita a căzut si era vanata toata insa acest lucru aveam sa l aflu la 13.30 cand efectiv a trebuit sa-mi smulg fetita din bratele unei infirmiere si am văzut starea fetitei...era obosita, vanata, zgariata si in primele 3 sec nu a reactionat cand am strigat-o. Le-am spus ca imi iau copilul ca acolo nu mai calc si brusc a apărut dna director care zambind imi spunea ca a fost de fata la incidentul de la masa si ca ii pare rau, deși fusesem asigurata ca fetita este bine.

"Cand am intrat era ca-n jungla"

"Camerele nu bat in zona patuturilor se vad doar 3 iar ele inghesuie acolo copii si parintii cred ca dorm...cand am intrat era ca n jungla o fetita urla, una plangea, 2 baietei sareau prin pat iar 2 reusisera sa adoarmă. Fetiţa mea era terminata de oboseala şi tot îmi spuneau sa nu o iau ca trebuie sa o las ca doar asa se va obișnui...apoi am inteles incercau sa evite sa nu o vad ce umflata era", scrie mămica din Iaşi.

Reacţiile la postarea femeii sunt foarte dure şi nu pot fi redate în integralitatea lor, însă oamenii sunt absolut dezgustaţi de ce se poate întâmpla unor copii în grija directă a unor adulţi.