La un pas de tragedie! Un copil de doar doi ani a căzut în gol, de la etajul 4 al unui bloc de locuinţe din Constanţa, de pe strada Nicolae Grindeanu. Micuţul a fost transportat de urgenţă la spital, de echipajul de intervenţie sosit la faţa locului.

El s-ar fi urcat pe un scaun aflat lângă fereastră, pe urmă pe pervaz, după care s-a prăbuşit în gol.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, cadrele medicale au fost solicitate să intervină miercuri, pe strada Nicolae Grindeanu din municipiul Constanţa, după ce un copil în vârstă de doi ani a căzut de la etajul patru al blocului unde locuieşte.

În momentul când au ajuns la locul intervenţiei, cadrele medicale au stabilit că victima este conştientă, aceasta căzând în grădina amenajată în spatele blocului. Copilul a fost dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

În urma primelor cercetări, poliţiştii au stabilit că evenimentul s-a petrecut în timp ce copilul era acasă cu bunica lui, iar la un moment dat ar fi rămas nesupravegheat câteva secunde, s-a urcat pe un scaun aflat lângă fereastra deschisă, de acolo pe pervaz, după care a căzut.

Poliţiştii Secţiei 5 Constanţa continuă cercetările în acest caz.